Hur man blåser Sverige – del 4

Ingenting är perverst!

Antag att du passerar en demonstration där några av deltagarna masserar sig med dildos, eller spatserar runt i läderbyxor med öppen bak och presenterar ”skämtsamma” exempel på analsex. Antag sedan att du får veta att detta ska betraktas som ett uttryck för kärlek. Antag slutligen att du tycker det är perverst att öppet exponera vidrigheterna, exempelvis inför små barn på trottoaren. Tycker du så, då tycker du fel och kan åtalas!

I Sverige är nämligen ingenting perverst. I Sverige kan allting tillåtas om det maskeras i begreppet ”frihet”.

För, vem är emot ”frihet”?

Det utslitna tricket fungerar alldeles utmärkt för att lura majoriteten av det svenska folket.

De udda grupper som vill legitimera sina sjuka böjelser har lyckats! Det tyngsta beviset på framgång är när vansinnet ska indoktrinera landets alla barn, från förskoleåldern!

Jag citerar text från en svensk skola, med barn från 6 års ålder:

”Områden som berörs av insatsen:
Kränkande behandling, kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning och ålder.

Mål och uppföljning:
Elever får en möjlighet att reflektera över och hantera värdegrundsfrågor och relationen till sig själv och andra.

Insats:
Litteratur som presenteras för eleverna är noga utvald utifrån diskrimineringsgrunderna. Arbetslaget utformar en bokbank med lämplig litteratur. Vi är noga med att lyfta fram litteratur som har starka, kvinnliga huvudroller, eller där karaktärerna har funktionsnedsättningar, annan etniskt tillhörighet
och olika sexuella läggningar.”

På 70-talet var den svenska skolan genomsyrad av marxism. Som barn till flyktingar från en kommunistdiktatur tvingades jag lyssna på lärare som öppet predikade den ideologi som mördat tiotals miljoner människor.

Idag, fyrtio år senare, har marxistisk metodik bytt arena – samma unkna ideologi ligger till grund för den normkritiska genussmörja som citatet ovan ger uttryck för. Men, det är inte längre överklassen som är fienden, men istället den majoritet av människor som inte applåderar sexuellt avvikande beteenden. Den majoriteten ska utrotas genom att införa Orwellskt nyspråk (”Hen”) och indoktrinera barnen från allra första början, som i exemplet ovan. Det är ingen slump att en svensk kommunistledare bytt arena och nu leder ett ”Feministisk” parti.

Den svenska skolan är ett verktyg för indoktrinering, inte utbildning.

Så blir ett redan blåst folk ännu mer korkat.

Annonser
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Vad tänker du på? Dela med dig!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s