Hur man blåser Sverige – del 2

Kan något vara modernt och samtidigt föråldrat? Som exempelvis bilden av Sverige som ett modernt land, men som samtidigt upprätthåller ett statsskick från antiken – monarkin. Landets befolkning matas ständigt med förvirrande motsägelser, som den förbrukade dogmen om att Sverige är jordens mönsterstat.

Men, Sverige är faktiskt ett extremt udda land. Sverige är mer extremt än talibanernas Afghanistan! Det mördas fler människor i Sverige än antalet stupade i vissa krigförande regioner – men, i Sverige sker mördandet av läkare och sjuksköterskor på ett hygieniskt och kliniskt manér, så klart.

I Sverige odlas också myten om att ”individualism” är en form av ”frihet” (i övriga världen kallas det för sitt rätta namn – ensamhet och egoism). I Sverige, Island, Australien, Kanada och Danmark skriver läkare ut mest antidepressiva mediciner i världen. I Sverige uppfinner vi ständigt något nytt att stoppa in i det själsliga tomrum som gudsförnekandet skapat.

Diffusa känslor om vad som för ögonblicket känns rätt (självfallet utan hänsyn till andra) har ersatt gemensamma normer och värderingar. Sverige är en kulturell anarki, där det är accepterat att jaga klimatskeptiker, kristna och de få som fortfarande dristar sig att kalla homosexualitet för vad det faktiskt är – en störning. Orwell kallade fenomenet för Tankeförbrytelse.

Militant vulgärfeminism har fått förtryck (det kallas ”positiv diskriminering”) och förakt av män att bli ett legitimt förhållningssätt, särskilt om föraktet riktas mot medelålders män (som gärna kallas ”feta, vita”, eller ”gubbslem”). Sverige är världens mest feminina land, men det räcker alltså inte.

Ändå ser vi ofta svenska åsiktspoliser försöka trycka ner sina extrema åsikter i halsen på andra. Det är bisarrt när dessa extremister kallar mer balanserade yttringar för ”reaktionärt” och ”extremt”. Se exempelvis hur politiker perverterat Svenska f.d. kyrkan.

Syns det hur tolerant jag är?

I Sverige vet de flesta inte hur extremt landet har blivit; och alla de fiaskon som radas upp på område efter område är sannerligen inget som någon annan nation bör ta efter.

Annonser
Det här inlägget postades i Civilisationsmognad. Bokmärk permalänken.

Vad tänker du på? Dela med dig!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s