Kristna räknas inte

beordrade de andra att först och främst döda unga. Därför gick de runt och avrättade folk som det behagade dem. De sköt folk i huvudet och i magen. När de sköt ihjäl en ung man grät och protesterade hans treårige son. I raseri sköt de pojken i benet. Efter ett par timmars kraftigt blödande dog han i sin mors armar.

Men, enligt Migrationsverket och den svenska regeringen har kristna i Irak det ganska bra… och på skrivborden finns ju alltid den riktiga bilden.

Det är dags att du gör något – starta insamlingar för mediciner, göm utvisningshotade och gnäll ner de ansvarigas skygglappar!

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Kristna räknas inte

 1. Bitte Assarmo skriver:

  Du har så rätt. När detta kom i dagen skrev jag en debattartikel som jag skickade till alla större medier. Ingen av de stora tidningarna ville ta i den – de flesta tackade nej utan att ens ha läst mer än rubriken – så känsligt är det alltså att värna kristnas rätt till sin tro. Den enda tidning som publicerar är broderskaparnas Politik och tro, där kommer artikeln in i nästa vecka. Det här är ett hyckleri av värsta sort; minns t ex engagemanget för munkarna i Burma…

 2. Zoltan skriver:

  Pratade med några kristna irakier efter mässan idag. De berättade att Frankrike tar emot skadade från massakern (och de berättade mycket annat också).

  I Sverige får väl polisen uppgiften att jaga kristna asylsökande.

  Situationen är otäckt lik den hållning som Sverige intog under andra världskrigets judeförföljelser.

  Skillnaden är att inget idag hotar riket, annat än den kollaps som följer då man saknar ryggrad.

 3. Henrik skriver:

  Finns huvudartikeln att läsa någonstans ännu? I länken till ”Dagen” är artikeln borttagen. Söker man på meningen du har somlänk finns mest länkar till din egen sida, dagens borttagna länk eller nyhetspressen som bara förklarar vad artikeln handlar om men att den är för grym för att publicera..
  Zoltan vet du var artikeln finns? Om du har den sparad själv så får du gärna maila den till mig, för du har min mail registrerad iom mitt inlägg här antar jag.

  • Zoltan skriver:

   @Henrik,

   Tyvärr hittar jag inte heller artikeln längre. Som du säger finns den inte kvar på Dagens webbsida, men ett utdrag på ”Jesussajten”.

   Kanske finns artikeln i pappersutgåvan av tidningen, på något bibliotek, datum 6e, eller 7e november?

   En liknande beskrivning finns kvar hos Dagen på denna sida.

Vad tänker du på? Dela med dig!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s