Föreningen Humanisternas värld – 2

Föreningen Humanisterna har länge klagat på religion, fastän de själva säger att Sverige domineras av icke-religiösa människor.

De utmålar religion som något slags hot och vill därmed stympa religiösa människors personlighet.

De ljuger och konstruerar motsättningar som inte finns.

Vad tycker du nu om denna konstruktion – du måste välja ett alternativ:

a) ”Jag tycker att religiösa människor ska kunna välja religiösa skolor åt sina barn, så att barnen lär sig att tro som sina föräldrar”

b) ”Jag tycker att alla barn ska ha rätt att gå i en skola som är fri från religiösa påverkan. Barnen kan själv välja livsåskådning när de blir äldre”

Endast ett alternativ tillåter att barnen kan välja livsåskådning, medan det andra förslavar dem för livet. Ett av alternativen innehåller en självklarhet som alla håller med om, medan det andra alternativet innehåller en ren lögn som ska skrämma mottagaren.

Som om detta inte räcker, så presenterar sekten i detta sammanhang något de kallar för ”fakta”:

”I Sverige finns omkring 70 skattefinansierade religiösa friskolor. Detta trots att skolornas undervisning enligt läroplanen inte får utgå från att en enskild religion är mer sann än någon annan…. Sverige har dessutom förbundit sig att följa FN:s Barnkonvention, som innebär att barn har rätt att slippa religiös indoktrinering”

Så, religiösa friskolor bryter alltså mot läroplanen, indoktrinerar barnen och bryter mot FNs barnkonvention. Jaså? Vilken kristen skola i Sverige är det som agerar så? Och varför har myndigheterna inte stängt dessa 70 hemska skolorna, om de nu så flagrant bryter mot regler. Jo, för att Föreningen Humanisterna ljuger!

Så skrämmer man kanske in någon i sekten Humanisterna.

I Föreningen Humanisternas drömskolor mobbas 50,000 barn varje dag och ett barn i veckan tar livet av sig. Men, i detta sammanhang väljer de istället att angripa kristna friskolor, varav många uppvisar bland de bästa studieresultaten i sina regioner och en mycket god miljö för både elever och lärare.

Annonser
Det här inlägget postades i Civilisationsmognad. Bokmärk permalänken.

Vad tänker du på? Dela med dig!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s